CATALÀ

ESPAÑOL

 

5è Aniversari

2011 -2015

AMPOLINO, és el nom que la companyía ha donat a aquest espectacle de Cabaret que va nèixer al 2011 amb motiu de la Festa del Mercat a la plaça d'Amposta. Des de llavors, hem estrenat 4 AMPOLINOS diferents: “Lo Cabaret del Grau -2011”, “Plomes i fantasmes -2012”,  “Lo Catacrack - 2013” y "Mitges de rejilla - 2014".  Aquest 2015, cumplim 5 anys a AMPOSTA i estrenem "La primera pedra - 2015" coincidint amb el centenari de la constucció  del Pont Penjant d'Amposta.

 

Un espectacle que es renova anualment, estrenant sempre a  AMPOSTA durant la "Festa del Mercat a la Plaça" al mes de Maig i que ha rebut a unes  7.000 persones en les 4 edicions anteriors, fent així que cada any, ens visiten a l'Auditori de la Unió Filharmònica una mitja de 1.750 persones, en tan sols dos dies.

 

 

Un espectacle que recrea les aventures i desventures d'uns personatges costumbristes de principis de Segle passat (1908)  que es reuníen  a  Amposta per a filosofar sobre la vida, l'amor, l'art i la llibertat. Amb l'afan de trobar un bon nom per al seu cabaret, i fer que el públic de tot el mon coneguès les Terres de l’Ebre, decideixen mesclar el nom de la seva ciutat natal "Amposta" i la del cabaret més proper i de referencia a Catalunya, el molino, així neix "AMPOLINO".

 

 

Actors, músics, ballarinls, i acròbates porten a escena un cocktail

fresc i divertit.

Més de  20 actors , músics i ballarins formen part d’aquesta producció que la Dh Company ha presentat durant cinc temporades  a Amposta. Un espectacle al més pur estil “ Burlesque”, el gènere que està triomfant als cabarets de mig mon, ja que ofereix un format atrevit, sensual i picant, on els artistes baixen al pati de butaques i el públic puja al escenari. Un espectacle molt viu que està sempre en continua renovació, mesclant els números més clàssics de cabaret com el Can can, amb els mes contemporanis o dels últims musicals mes reconeguts: Chicago, Cabaret, Mouline Rouge, Nine, ..

 

L’espectacle es desenvolupa al voltant de tres eixos: Els cabarets del mon, la visió costumista dels personatges i el transformisme.

 

Un format que mescla lo mes vintage amb lo mes transgressor i avantguardista, això fa que AMPOLINO sigui fresc, dinàmic i que a la vegada emocioni, diverteixi i sorprengui al nostre públic.

 

Hem construït un espectacle amb una escenografia funcional i minimalista, per a que es pugui adaptar a tot tipus d’escenaris, recreant l’interior d’un cabaret. Disposem d’un exquisit vestuari que ens transporta a l’estil mes clàssic de les cupletistes antigues de principis de SXX, però a la vegada manté la estètica més sensual i acurada dels corses, les lliga- cames i les transparències.

 

Cada guió conta una historia diferent en cada un dels AMPOLINOS, la creació d’un cabaret, els fantasmes i efectes paranormals, la crisi econòmica i els aforaments, la entrada a la presó dels personatges, etc... aquests, van entrellaçats amb els números musicals i acrobàtics que poc a poc es van integrant a la trama en cada una de les històries que narrem.

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTE

Directori

Webs del grup

Informació

DISEÑO WEB JUAN MANUEL GUIJARRO - DH COMPANY